Sterke magneten kopen?

Sterke magneten kopen?

Welkom bij magneetgigant, dé webwinkel voor uw magneten! Bent u op zoek naar magneten van de beste kwaliteit? Of bepaalde types sterke magneten? De kans is groot dat het te vinden is tussen ons assortiment! Wij zijn niet voor niets de magneetgigant. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit met nieuwe exemplaren, in alle soorten en maten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nette rubberen magneten, maar ook magneten voor kinderen, er is van alles wat! Zo verkopen wij magneten per stuk, maar ook per grote aantallen. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment, en vind de magneet die past bij uw toepassing!

Onze sterke magneten

De magneten van de magneetgigant zijn erg sterk, waardoor merendeel geschikt is voor magneetverf of magneetbehang. Zo kan u onze magneten voor elke toepassing gebruiken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Modelbouw
  • Industrieel ontwerp
  • Meubelmakerij
  • Kledingontwerpen  
  • Speelgoed

En zo zijn er nog veel meer hobbymatige-, zakelijke en huishoudelijke toepassingen, zoals bijvoorbeeld planborden of magneetborden. Wij hebben voor alles wel een magneet in huis. Bekijk bijvoorbeeld onze magneten met leuke designs, of die met zakelijke designs. U kan gemakkelijk op onze website magneten vinden die bij uw omgeving passen. 

Naast de magneten voor thuis en kantoor verkoopt magneetgigant ook verschillende magneten los in het gewenste aantal. Deze magneten zijn allemaal geproduceerd volgens de ISO9001: 2000-norm waardoor ze industrieel toepasselijk zijn. Deze magneten zijn beschikbaar in neodymium, ferriet en AlNiCo. Deze magneten zijn beschikbaar verschillende soorten, denk hierbij bijvoorbeeld aan blokmagneten, schijfmagneten, kogelmagneten, kubusmagneten, staafmagneten, potmagneten en zelfklevende magneten. 

Hiernaast kan u ook terecht bij de magneetgigant voor magneetfolie en magneetbanden, zowel gekleurd als zelfklevend. Ook kan u terecht voor speciale lijm, magneetverf of andere benodigdheden. Per artikel wordt er ook aangegeven wat het formaat is, hoeveel het kan dragen of andere belangrijke technische eigenschappen. 

Al onze magneten zijn per stuk beschikbaar, maar ook per set of grote hoeveelheid. Dit geld ook voor onze accessoires, educatie/experiment magneten, of onze magneetverf. Dus, bent u op zoek naar een specifiek soort magneet? De kans is heel groot dat u het kan vinden op onze website, dus neem snel een kijkje. U kan ook contact met ons opnemen voor een speciale maat of magnetisch product. Wij kunnen alles leveren wat u nodig heeft, en staan altijd klaar om u, onze klant, te helpen. 

De magneetgigant: Voor Alle Magneten

Bij magneetgigant staat kwaliteit hoog in het vaandel, en daarom worden alleen producten gekozen die van hoogwaardige kwaliteit zijn, en aan de strengste eisen voldoen. Zo kan u er verzekerd van zijn dat u alleen magneten koopt van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn al onze magneten ook nog eens altijd op voorraad, waardoor u ze zo snel mogelijk in huis heeft!

Heeft u vragen over onze sterke magneten? Neem dan gerust contact op via ons telefoonnummer, waar onze klantenservice altijd klaar staat om u te helpen. Ook kan u een mail sturen, en doen wij ons best om deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Neem dus snel een kijkje tussen ons brede assortiment, en vind dé sterke magneet die u nodig heeft. Zo zit er altijd wel wat voor u tussen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *