Magneetverf kopen?

Magneetverf kopen?

Welkom bij magneetverfmagneten, dé website om uw magneetverf of magneten te kopen! In ons assortiment bieden wij voordelig hoogwaardige kwaliteit magneetverf aan, speciaal voor uw doeleinden! Ook bieden wij andere speciale verfproducten aan, zoals whiteboard verf en schoolbord verf. Naast de verf zelf verkopen wij ook toebehoren en verfproducten, dus alles wat u nodig heeft om uw muur te veranderen in een magnetisch geheel! Wilt u een plek waar u de tekeningen van uw kinderen kan ophangen? Of waar u memo’s kan ophangen? Magneetverf is dé oplossing voor uw problemen. Neem dus snel een kijkje tussen onze producten en doe inspiratie op.

Wat is magneetverf?

Magnetische verf heeft precies de eigenschappen die de naam al aangeeft. Breng de verf aan op een muur, laat het drogen, en vervolgens kan u er magneten aan ophangen. Dit is natuurlijk ideaal om de tekeningen van uw kinderen op te hangen, maar ook bijvoorbeeld om memo’s op te hangen in uw kantoor.

Magnetische verf is een latex verf die op waterbasis is, waar duizenden metaaldeeltjes of vervangende deeltjes voor metaal inzit. Magneten die trekken zich natuurlijk aan tot dit metaal, waardoor de magneten aan uw muur blijven hangen.

Onze magneetverf is beschikbaar in 3 verschillende bussen:

  • 0.5 Liter
  • 1 Liter
  • 2.5 Liter
  • 5 Liter

Het wordt voorgeschreven door de fabrikant om de verf in 3 lagen aan te brengen. Zo dekt deze het beste. Omdat de verf snel hard wordt, verliest deze nooit zijn metalen deeltjes, waardoor de verf voor altijd magnetisch blijft. Zo kan u optimaal genieten van uw nieuwe muur gedekt in magneetverf.

Magneten kunnen over een bepaalde tijd hun magnetisme verliezen. Onze magneetverf echter niet. Zo kan u of uw kinderen lang genieten van een muur waar door middel van magneetjes alles aan kan worden opgehangen. Bij elke aankoop van een blik magneetverf krijgt u ook nog eens gratis sterke magneten. Natuurlijk kan u ook extra magneten bestellen op onze website, in verschillende vormen en maten, zowel geschikt voor jong als oud!

Zijn er verschillende kleuren?

Een kort antwoord op deze vraag is nee. De enige verkrijgbare kleur is grijs tot donkergrijs, door de duizenden stukjes metaal in de verf. Als er kleur wordt toegevoegd aan deze duizenden stukjes metaal, dan verminderd de concentratie natuurlijk en begint de substantie meer te lijken op normale muurverf, met een zeer verminderde magnetisme.

Wilt u toch een kleurtje? Dat is gemakkelijk op te lossen. U kan namelijk gerust over de laag magneetverf heen gaan, omdat deze zo niet zijn magnetische eigenschappen verliest.

Breng eerst 3 lagen magneetverf aan, het beste op een egaal oppervlak, en laat deze drogen. Daarna kan u er overheen gaan met muurverf met een kleurtje, maar ook bijvoorbeeld met schoolbord verf of whiteboard verf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U kan er verzekerd van zijn dat onze verf de beste van het beste is, omdat al onze producten voor het inkopen worden getest. Veel magneetverf is immer niet eens magnetisch, of een heel klein beetje. Wij bij magneetverfmagneten bieden alleen hoogwaardige kwaliteit magneetverf aan, zodat het enige waar u zorgen over hoeft te maken is waar u de verf gaat aanbrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *