Maak een uniek telefoonhoesje

Maak een uniek telefoonhoesje

Je kunt natuurlijk een hoesje kopen voor je smartphone in de telecomwinkel, echter moet je er wel rekening mee houden dat je geen uniek exemplaar hebt. Vaak heb je een standaard hoesje, waar ook veel andere mensen meelopen. Ben je iemand die uniek wil zijn, en iets wil hebben wat een ander niet heeft dan kun je niet om zelf hoesje maken heen. Hierbij kun je wel die gave foto gebruiken om erop te laten drukken, of kies voor die leuke foto met je lievelingshuisdier. Bij hoezzi.com maak je een leuk hoesje waar je echt plezier van hebt. 

zelf hoesje maken

Verras iemand ermee

Misschien heb je met je vriend of vriendin al een lange vriendschap, en vind je het leuk om een origineel cadeau te geven. Kies voor een gepersonaliseerd hoesje voor een smartphone, een foto van jullie beiden of van de hond van je vriend of vriendin. Jij weet waar hij of zij blij van wordt op het hoesje van een mobiele telefoon. Ook wanneer je alleen de achterkant wilt bedrukken is dit natuurlijk mogelijk, in combinatie met een screenprotector heb je de perfecte bescherming voor je telefoon. Kijk naar de mogelijkheden betreft zelf hoesje maken op de website van hoezzi.com. 

Voor altijd die mooie herinnering

Ben je op vakantie geweest met een vriend of vriendin, of je partner en wil je een moment voor altijd vastleggen? Je kunt de leukste foto namelijk gebruiken bij een zelf hoesje maken, op deze manier heb je altijd dat mooie moment bij je en kijk je erop terug. Op de website kun je met de online ontwerper eenvoudig een hoesje maken, kies het prachtige unieke moment voor je vriend of vriendin om voor altijd vast te leggen op een hoesje van een telefoon. Naast het mooie gevoel wat je krijgt, heb je ook nog eens een hoesje die je nooit bij iemand anders zal zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *