Fietsen is razend populair

Fietsen is razend populair

In deze rare tijd van het corona virus en de lockdown die plaats vindt in Nederland zijn er veel mensen, waaronder veel jongeren zich aan het vervelen. Veel weten niet wat zij gaan doen mede door de sluiting van niet-essentiële winkels, de horeca en de dienstsector. Voorheen toen je je verveelde kon je al snel een hapje eten in de stad of naar de bioscoop in de avond. Helaas door het virus is dit tijdelijk niet meer mogelijk. Echter, worden veel mensen creatiever met het bedenken om dingen te doen. Bijvoorbeeld, naar een drive thru rijden aan de andere kant van Nederland of een taart bakken. Daarnaast zijn er ook een aantal mensen opzoek naar de frisse buitenlucht. Dit is namelijk gezond en lekker tegelijk. Met een vriend naar het strand gaan om uit te waaien of een paar kilometer joggen. Bovendien zie je ook een stijging in het fietsen, veel mensen pakken nu sneller de fiets dan voorheen om een rondje te maken door de bossen.

 Fietsen is mega gezond en verantwoord!

Naast het feit dat mensen zich vervelen wordt er massaal thuis gewerkt. Door de corona richtlijnen te volgen is het verstandiger thuis te blijven dan naar werk. Het gevolg hiervan is dat we met ze alle veel binnen zitten en niet bewegen. Volgens specialisten is er recent een onderzoek geweest dat het verantwoord en gezonder is om meer de fiets te pakken voor zowel je lichaam als je geest. Je blijft namelijk op een goede afstand van andere waardoor je minder risico loopt.

Regels over fietsen in coronatijd

Om het kort en bondig te houden zijn hier enkele regels om te fietsen in corona tijd. Je mag maximaal met 2 mensen fietsen inclusief jezelf. Daarnaast moet je 1,5 meter afstand houden tijdens het fietsen en bijvoorbeeld bij het wachten bij een verkeerslicht.

Tip van de blog!

Dus wat is er nou lekkerder dan een stukje fietsen? Ons advies is dan ook om vaker de fiets te pakken dan de auto of het OV. Bij Fietsvoordeelshop hebben zij zich ook aangepast aan deze rare tijden. Echter blijven zij wel gewoon hun fietsen, accessoires en onderdelen verkopen. Zij houden zich natuurlijk aan de nodige maatregelen om besmettingen te voorkomen. Dus ben jij nog opzoek naar een mooie heren of damesfiets? Dan is Fietsvoordeelshop de beste keuze! Een ruim assortiment van normale fietsen en elektrische fietsen tot aan sportieve fietsen. Daarnaast verkopen zij ook de nodige accessoires en onderdelen om jouw fiets te repareren of om naar een hoger level te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *