Een mooi afscheidscadeau

Een mooi afscheidscadeau

Afscheid nemen van een goede collega is natuurlijk nooit makkelijk. Ook is het niet makkelijk om een goed afscheidscadeau voor collega bestellen  te bedenken dat volstaat aan al het harde werk dat ze voor uw bedrijf of collega’s hebben geleverd. De vraag die dan natuurlijk ontstaat wat voor een cadeau al deze waardering kan tonen. Wij denken dat dit het best over kan komen met een persoonlijk afscheidscadeau. Wij denken dat dit mooi kan in een bronzen beeld. Kijk ook bij www.artihove.nl

Waarom een bronzen beeld?

Een bronzen beeld is eigenlijk een tijdloze herinnering aan de alledaagse gebeurtenissen. Hierdoor kan je ze gebruiken als een cadeau voor een geboorte, jubileum, verjaardag, huwelijk of wanneer een dierbare een diploma behaalt. Veel bronzen beelden kunnen ook voorzien worden van een motivatie, zodat u er een persoonlijke touch aan kan geven. Dit maakt het een perfect en persoonlijk cadeau voor uw vertrekkende collega. Naast dat het als afscheidscadeau gebruikt kan worden kunt u natuurlijk ook kijken of een bronzen beeld uw huis of tuin persoonlijker kan maken. Aangezien deze beelden echt een allure en een eigen, persoonlijke touch geven aan uw huis. 

Wat is brons precies?

Maar wat is brons precies en waarom zou ik hieruit een beeld maken? Brons is een legering van koper en tin. Dit tin gehalte in brons verschilt tussen ca.10 tot 30%. De bronstijd is een periode in de geschiedenis waarin de mens veel voorwerpen van brons maakten. Brons is namelijk ook het eerste metaal dat in de Lage landen door de mens werd gebruikt. Hiermee verving het steen en paleolithicum. De bronzen beelden, worden gegoten volgens de bronsgiettechniek, wat betekent dat het een mooie en afgewerkte look krijgt. 

Hoe kan ik het beeld persoonlijker maken?

Zoals al werd gezegd kunt u een tekstplaatje toevoegen. Dit gaat erg simpel en geeft een persoonlijke touch aan het beeld wat u aan uw collega geeft. Winkels waar wij hebben gekeken hebben de optie om zelf tijdens het bestelproces uw gewenste tekst in te voeren. Hier heeft u ook keuze over lettertypes en groottes van de letters. Het enige waar u op moet letten is spelfouten, omdat de tekst letterlijk wordt overgenomen. Ook kan het leuk zijn om een logo toe te voegen aan het tekstplaatje. Dit is in de meeste gevallen mogelijk en geeft een leuke herinnering aan het bedrijf aan uw vertrekkende collega. 

Heeft u een vertrekkende collega en zit u nog na te denken over wat u deze kan geven? Wij raden aan om zeker een kijkje te nemen naar bronzen beelden. Niet alleen is het een erg origineel cadeau, het is ook een cadeau dat u op meerdere manieren een erg persoonlijke touch kan geven. U kunt namelijk een beeld kiezen wat een ervaring tussen u en de collega representeert, en hierdoor een blijvende herinnering aan uw bedrijf geeft. En hiernaast kunt u natuurlijk ook een tekstplaatje toevoegen waarin u een mooie tekst kan plaatsen waarin u duidelijk maakt wat voor een aanwinst uw collega was voor het bedrijf. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *