De motoren BMW k75 en BMW r100 en zijn onderdelen

De motoren BMW k75 en BMW r100 en zijn onderdelen

De BMW k75 en de BMW r100 zijn motoren van de oude stempel. Het worden ook wel café racers genoemd. Dit zijn standaard motoren die zijn omgebouwd tot een sportieve motor. Vroeger in de jaren tachtig vonden ze deze motoren namelijk te saai. Zo kwamen ze op het idee om de motoren een sportieve uitstraling te geven. Dit wilden ze dan showen aan de rest en reden daarom langs verschillende cafés.

Deze motoren staan niet bekend om hun grote vermogen of hoge snelheden. Het was geen racemotor. Zo produceren de BMW r100 en de BMW k75 een 70/75 pk. Dit valt vergelijking met sommige motoren van nu, erg mee. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Een veilige BMW k75 en BMW r100

Je motor moet bij het rondrijden wel veilig zijn en aan alle eisen voldoen. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de richtingaanwijzers. Wanneer je dit niet hebt, kan je een hoge boete krijgen. Dit zou natuurlijk zonde zijn. Je wil dat je motorfiets zo minimalistisch mogelijk blijft en dat er niet te veel aan opvalt. Daarom kan je op verschillende manier je richtingaanwijzers monteren. Knipperlichten bij www.Caferacerwebshop.com zijn hiervoor een goede optie. Ze bieden erg veel opties aan, waardoor er altijd wel een passende oplossing bij zit. Wat zijn de manieren waarop ze dit monteren? Op de volgende manier kunnen ze de richtingaanwijzers monteren:

  • Richtingaanwijzer in de spiegel
  • Richtingaanwijzer aan je stuur
  • Verlichting met geïntegreerde richtingaanwijzers

Allereerst kan je ze inbouwen in je spiegel. De lampjes worden dan in de spiegels verwerkt door ze bijvoorbeeld aan een stang van de spiegel te zetten. Ze zullen dan niet opvallen. Daarnaast kunnen ze ook aan je stuur worden gemonteerd. In verschillende vormen en kleuren zijn deze verkrijgbaar, waardoor er altijd iets passends bij zit. Tenslotte kan je ze ook integreren in je motor. Zo hebben de motors als een BMW k75 en de BMW r100 ook achterlichten. Hierin kan je je richtingaanwijzer monteren, zodat je geen losse blinkers nodig hebt. Dit is ideaal natuurlijk!

Klaar voor een zonnige motorrit?

Er zijn dus veel manieren om je café racer op te pimpen. Deze motoren staan bekend om hun subtiele en sportieve uitstraling. Om hieraan te kunnen voldoen, kun je voor erg veel onderdelen en motoren terecht bij caferacerwebshop.com. Hier verkopen ze alles rondom de hobby motorrijden en kun je voor al je onderdelen en vragen terecht. Naast de onderdelen, verkopen ze ook geheel nieuwe motoren. Denk hierbij aan de BMW k75 en de BMW r100. Dit zijn mooie motoren uit de jaren tachtig waar je vandaag de dag heerlijk mee kan toeren. Kijk jij uit naar een zonnig dagje met een heerlijke motorrit? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met je oude motor of koop een nieuwe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *