Boek je weekendje weg via een van de golfarrangementen bij Hotel ‘t Kruisselt

Boek je weekendje weg via een van de golfarrangementen bij Hotel ‘t Kruisselt

Als je er een weekendje tussenuit wilt en het liefst ook een balletje wilt slaan op de golfbaan, dan is het natuurlijk verstandig om een hotel te boeken in de buurt van een mooie golfbaan. Als je als golfer al vele banen in Nederland hebt bezocht, dan heb je misschien al een paar favorieten waar je graag mag spelen. Maar het kan ook zo zijn dat je nog lang niet overal bent geweest en dat de baan nabij Hotel ‘t kruisselt nog nieuw voor je is. In dat geval is het leuk om deze voor het eerst eens uit te proberen en indien je er al vaker hebt gespeeld, dan is het natuurlijk leuk om er terug te keren. Om zo ongedwongen mogelijk te kunnen spelen, is het handig om meteen een van de golfarrangementen te boeken bij Hotel ‘t kruisselt. Je boekt dan zowel de kamer als de golfbaan. Je hoeft dan niet na het boeken van een hotelkamer ook nog eens te kijken naar de golfbaan. Je hebt natuurlijk verschillende golfarrangementen als je boekt bij Hotel ‘t kruisselt. Maar voor welk arrangement je ook kiest, je kunt altijd onbeperkt golfen op de 9 holes par 3 baan van Hotel t kruisselt. Je kunt dus in de ochtend een balletje slaan, daarna lekker lunchen in het hotel en vervolgens kun je in de middag bijvoorbeeld nog een balletje slaan. Je kunt uiteraard ook gewoon alleen in de ochtend of middag gaan golfen. Wanneer je gaat spelen is immers aan jezelf. Je hebt ook een hotelkamer geboekt, dus je kunt ook gewoon zonder problemen gebruik maken van die kamer en alle bijbehorende faculteiten in het hotel. Zo zou je zelf een balletje kunnen slaan, terwijl je partner in het hotel blijft en daar geniet van alle faciliteiten. Tevens kun je in de buurt heerlijk wandelen en fietsen. Zulke activiteiten zijn dan ook prima te combineren met de golfarrangementen van Hotel ‘t kruisselt. Kijk dan ook gerust eens op de website van kruisselt.nl om te ontdekken wat je opties en mogelijkheden zijn. Op de site zie je ook meteen uit welke golfarrangementen je kunt kiezen. Deze golfarrangementen zijn ook toegespitst op het seizoen, zodat je in de zomer andere arrangementen hebt dan in winter. Het is dan ook goed om zo nu en dan eens op de site te kijken om te ontdekken of de golfarrangementen ook zijn geüpdate. 

Kijk op de site en boek een van de golfarrangementen

Je kunt via de website van kruisselt.nl meteen een golfarrangement boeken. Je kunt via de website zien welke golfarrangementen je kunt boeken en daar kun je dan een keuze uit maken. Vervolgens kun je uiteraard ook gewoon de kamers bekijken. Mocht je liever niet gaan golfen of ben je daar niet zeker van, dan kun je natuurlijk ook gewoon een kamer in het hotel boeken en later bekijken wat je gaat doen. 

Overnacht in stijl en luxe bij Hotel t kruisselt

Als je kiest voor dit hotel, dan mag je zeker het nodige comfort verwachten. Hoe comfortabel het is, heb je deels ook zelf inde hand via de kamerkeuze. Zo kun je kiezen voor: 

  • De standaard kamer
  • De comfort kamer 
  • De comfort plus kamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *